Hver uge får 8 børn i Danmark konstateret type 1-diabetes.
Vær med i kampen for at give børn og voksne med diabetes et bedre liv

Hver dag får 43 danskere konstateret diabetes og hver uge får 8 børn diagnosen type 1-diabetes.

Diabetes er en stille sundhedskatastrofe, som koster livskvalitet for den enkelte og koster samfundet dyrt. Derfor starter Diabetesforeningen #diabeteskampen. Vi kæmper for, at alle børn og voksne med diabetes kan få et godt liv – og en fremtid uden.

Her på siden kan du oprette din egen personlige indsamling til fordel for børn og voksne med diabetes.

Når du opretter en indsamling, kan du relatere den til en begivenhed, du selv står for, f.eks. et løb, en gåtur eller et cykelløb, fødselsdage eller noget helt fjerde. Du kan dele din indsamling med dit netværk af venner, familie og bekendte på sociale medier, på SMS og i e-mails og på den måde aktivere dit netværk i din personlige indsamling til fordel for børn og voksne med diabetes.

Tusind tak for din støtte til #diabeteskampen.

Diabetesforeningen er Danmarks tredje største patientforeningen med 91.000 medlemmer.
I dag har 280.000 danskere diabetes, og 76.000 danskere går rundt med type 2-diabetes uden at vide det. Fremskrivning af udviklingen af diabetes i Danmark viser, at der i 2030 vil være 467.000 mennesker som lever med diabetes. Derfor arbejder vi på forebyggelse og tidlig opsporing - og derfor har vi startet #diabeteskampen.

Vi arbejder for at nedbryde barrierer, der hindrer et godt liv med diabetes, og vi deler vores og medlemmernes viden med beslutningstagere, myndigheder, samarbejdspartnere og politikere om hvordan.

Sammen kan vi gøre en stor forskel for at sikre børn og voksne med diabetes et godt liv - og en fremtid uden.

Together we have raised
296,685 kr.